Våre coacher

 

Våre coacher tilbyr nybegynner og viderekommende kurs både privat og i grupper.

Bli medlem

Rebeka Kalnozola

Rebeka er Best Padel sin egen coach og spillerutvikler. Hun er tidligere profesjonell tennis-spiller og er en av Norges beste kvinnelige padelspillere. Hun har 4.5 års erfaring som trener i STK og har gjennomført Trener 1 kurs i regi av Norges Tennis og Padelforbund. Rebeka er nå i barselpermisjon. Vi gleder oss til hun er tilbake.

 

Tomas Wallberg

Tomas er en av de beste Padelspillerne i Vestfold. Han er tidligere norgesmester i herrer 45 og ble plukket ut til å spille Europamesterskap for Norge i 2023. Han har erfaring fra tennis og er godt kjent i padelmiljøet i hele Norge. Tomas har gjennomført Trener 1 kurs i regi av Norges Tennis og Padelforbund og brenner for utvikling innenfor sporten og for å skape en god sosial arena for padelspillere.

 

Karl Solli Berge

Karl har jobbet som hovedtrener ved flere sentere i Vestfold. Han har mange års erfaring fra racketidrett og har lært av noen av de beste trenerne i verden på M3 Padel Academy- som har spillere som Ale Galan og Juan LeBron i stallen. Karl brenner for at så mange som mulig skal få gleden av Padel.

 

Kurstilbud

  • Nybegynnerkurs
  • Viderekommende kurs
  • Teknikk og taktikk kurs
  • Privat timer
  • Private gruppetimer

Klikk her for å melde deg på kurs

eller ta kontakt med oss på hei@bestpadel.no

 

Bli medlem

Best Padel har ulike pakker for deg som spiller mye eller lite, med familie eller alene. Se alle våre ulike pakker i tabellen under og velg medlemsskap i Matchi-appen.

Bli medlem

Før du melder deg
på rankingspill

  • På best bruker vi Matchi sitt spillernivå system.
  • Finn ut hvilket nivå du er før du melder deg på en miniturnering eller ett ranking spill.
  • Er du usikker på ditt eget nivå eller ønsker du raskt å bli bedre? Bestill en privattime med Rebeka.
Bestill privattimer

Klar for å ta neste steg?

På Best Padel har vi flere aktiveter og konkurranser du kan melde deg på uansett nivå. Se igjennom våre aktivieter og meld deg på den spillformen som passer deg best!

Se aktiviteter